четвртак, 4. октобар 2018.

Novac Potrudite Se Da Primijenite Sljedeće Savjete!

Novac Potrudite Se Da Primijenite Sljedeće Savjete!

Novac vaše feng šui područje novca!

Novac – Ako na početku proljeća unesete ove stvari u kuću – novac će se početi gomilati.
Kada znate gdje je vaše feng shui područje, vrijeme je da stvorite dobru energiju u njemu.
Feng Shui područje je povezano sa novcem, financijskim prosperitetom, obiljem i zauzima jugoistočni dio vaše kuće ili kancelarije.
Jednom kada znate gde se nalazi vaše feng šui područje novca, vrijeme je da stvorite dobru energiju u njemu.
Kada područje novca ima pravu energiju, vaša kuća ili kancelarija može privući i zadržati energiju bogatstva i novca. To će se definitivno odraziti na vaš život, stoga se potrudite da primijenite sljedeće savjete.
Feng Shui element bogatstva je drvo i znate da je drvo ojačano vodom koja favorizira drvo i tlo i pruža čvrst temelj za rast.
Forever Vital5 vam pruža pet nevjerojatnih proizvoda koji zajedničkim snagama otklanjaju prehrambene “praznine” i pružaju vam hranjive tvari koje su potrebne da biste se osjećali i izgledali bolje.
Dekor vaše kuće ili kancelarije na području novca trebao bi da izražava ove elemente.

Evo 8 koraka da biste dobili najviše od ovih elemenata u vašem području novca:

1. Zdrave, bujne zelene biljke, poput japanskog drva novčića, sretnih bambusa i biljaka za pročišćavanje zraka ili bilo koje biljke koja je snažna i koja će napredovati u skladu sa osvjetljenjem u toj oblasti.
2. Karakteristika vode,ogledalo ili slika vode. Ako ste dovoljno maštoviti, možete instalirati cijelu fontanu u zoni novca, to će biti veliki Feng Shui.
Zdravo mršavljenje – Regulišite svoju kilažu!
Ogledala su odlična za novčano područje, a možete jednostavno okačiti sliku sa preljepim vodopadom, jezerom itd.
Provjerite je li voda čista i da li teče?
3. Istaknite posebne obrasce u ovom području. Svaki feng shui element izražava se u određenim oblicima, tako da možete postići željenu energiju oblika kao što su: pravougaoni (drvo), kvadratni (zemlje), talasasti (voda).
To mogu biti dezeni, ramovi za slike, tkanine ili tapete. Ovi oblici će donijeti dobru energiju na tom području.
4. Slike šuma, parkova ili divljeg zelenila donijet će dobru energiju drveta Također možete okačiti slike sa zanimljivim formacijama zemljišta, od peščaneplaže do planine i kanjona koji će predstavljati zemlju.
5. Odaberite najbolje feng shui boje kako biste oblikovali površinu novca, to može biti zidovi, tkanine ili dekor. Imate raznovrsne boje kao što su: zelena, smeđa, plava, crna i svijetlo žuta.

Također možete dodati malo crvene da biste aktivirali područje.

6. Ukrasite prostor s brojnim slikama. Možete odabrati nešto moderno ili sliku koja predstavlja obilje i sjaj za vas.
7. Razmislite o klasičnim dekoracijama Feng Shui-a, samo budite sigurni da se slažu sa vašim enterijerom i da doista ide uz vas. Neki od najpopularnijih tradicionalnih feng shui ukrasa su: Akvarijum, kineske kovanice, buda, kristali, vaza bogatstva….
8. Uvijek držite energiju svježom i živom pomoću slatkih mirisa i aroma, svježim cvijećem i nekoliko svijeća.  Imajući to područje dobro osvetljeno i puštajući muziku sa vremena na vreme su odlični aktivatori dobre energije.
Matična mliječ sadrži svih osam esencijalnih aminokiselina plus deset sekundarnih aminokiselina i znatnu količinu minerala: kalcij, bakar, željezo, fosfor, kalij, silicij i sumpor. Matična mliječ sadrži i nukleinsku kiselinu.
Podmlađivanje Izgledajte 10 ili 15 godina mlađe uz ovaj recept!
Više informacija možete saznati na našoj web stranici!

Нема коментара:

Постави коментар

Ljuske Od Jaja Prirodni Ljek Za Kosti!

ZANIMLJIVOSTI Ljuske Od Jaja Prirodni Ljek Za Kosti! Podijeli Facebook Twitter Google+ Pinterest Email Ljuske od jaja ov...