четвртак, 18. октобар 2018.

Forever Arctic Sea Prečišćeno Omega-3 Riblje Ulje!

Forever Arctic Sea Prečišćeno Omega-3 Riblje Ulje!

Forever Arctic Sea Vrhunski dodatak ishrani!

Forever Arctic Sea mešavina je prirodnih riba i kalamara ulja koji sadrži esencijalne masne kiseline.
Forever Living Products je formulisao vrhunski dodatak ishrani kako bi iskoristio najnovije istraživanje o ovoj važnoj oblasti ishrane.
Kombinujući Omega-3 sa Omega-9, obezbeđuje siguran i balansiran dodatak koji može povoljno podržati zdrav holesterol i nivo triglicerida u krvi.
Forever Arctic Sea Super Omega-3 je proboj u smislu balansiranog dodatka, koristeći i biljna i riblja ulja kako bi se izvukli korist svakog od njih.
Riblje ulje ne utiče na smanjenje stvaranja holesterola u jetri, što može biti glavni uzrok hiperholesterolemije kod naslednih oblika ove bolesti.
3g ribljeg ulja na dan može značajno da smanji krvni pritisak kod osoba koje nisu koristile terapiju za regulaciju krvnog pritiska.
Ni sa čim ne treba preterivati. Ljudi koji uzimaju više od 3g ribljeg ulja (3 obroka ribe dnevno) mogu imati povećan rizik za krvarenja.
Trudnice, dojilje, mala deca i žene koje planiraju trudnoću treba da vode računa o poreklu ribe koju konzumiraju.

Zbog moguće kontaminacije živom, potrebno je koristiti ribu iz ribnjaka.

Ove kategorije treba da primenjuju omega 3 masne kiseline u vidu suplemenata od respektabilnog proizvođača koji su garanatovano bez žive i drugih toksina u ribljem ulju.
Nutricionisti preporučuju unos ribe bar 3 puta nedeljno, naročito masne morske ribe bogate ovim kiselinama.
Forever Arctic Sea
Unosom dve porcije masne morske ribe nedeljno smanjuje se rizik za šlog čak i do 50%.
Omega 3 masne kiseline smanjuju upalne procese. Kao i faktore rizika povezanih sa razvojem hroničnih bolesti. (Kao što su srčana oboljenja, rak i artritis).
Simptomi nedostatka omega 3 masnih kiselina su:

Izrazit umor, loša memorija, suva koža, srčani problemi, promene raspoloženja, depresija i slaba cirkulacija.
Ako promjena načina života kao ni hormonska terapija nisu dali rezultate. Onda je definitivno vrijeme za isprobavanje alternativnih metoda ublažavanja simptoma.
Ukoliko imate problema sa nedostatkom Omega 3 masnih kiselina prirodno rješenje za te probleme se može pronaći u proizvodima od Aloe Vere.

Dejstva:

  • Snižava krvni pritisak, holesterol i trigliceride (redovnim korištenjem može pomoći u spriječavanju infarkta od 50- 70%).
  • Pomaže kod raznih srčanih problema i aritmije, poboljšava cirkulaciju.
  • Pomaže kod razvoja tumora, smanuje moguće metastaze, posebno kod jetre, gušterače, debelog crijeva , dojki, prostate i leukemije.
  • Smanjuje upale i bolove (posebno reumatske).
  • Poboljšava koncentraciju i aktivnost mozga uopšteno, pomaže kod depresije i anoreksije, glavobolja i migrena i poboljšava vid.
  • Pomaže kod raznih kožnih problema, suhe kože, dermatitisa, psorijaze itd.
  • Smanjuje simptome PMS-a, problema kod menopauze, kod održavanja normalnog nivoa šećera u krvi, kod raznih autoimunih oboljenja, alergija i slično.
NAČIN UPOTREBE: preventivno 1 kapsula dnevno, a kod kardiovaskularnih problema 1-2 kapsule 2-3 puta dnevno, uz obrok!
Prirodne voćne arome ublažavaju aromu ribe.
Svaka kapsula ima EPA sadržaj od 225 mg i 150 mg svakog od DHA i oleinske kiseline, od kojih svi nedostaju u većini zapadnih dijeta.
Količina:120 mekanih kapsula
Za bolje djelovanje preporučuje se konzumiranje uz 0,3-0,5 dcl Aloe Vera Gela dnevno.
Za postizanje najboljih rezultata preporučujemo prirodno riješenje, odnosno mjesečnu terapiju uz Forever Arctic Sea i Aloe Vera Gel koji se pije oralno.
Forever Arctic Sea

Naručite Vašu mjesečnu terapiju i ostvarite popust  od 15 % !!!

Forever Arctic Sea nije ljek, nego isključivo služi kao jak dodatak ishrani koji podiže imunitet i pokreće organizam da se sam bori protiv infekcija i stvara prirodni imunitet.
(svi proizvodi Forever Living Products-a podliježu strogim standardima kontrole SAD-a gdje se isključivo i proizvode i uvoza Evropske unije, kao i 140 zemalja širom svijeta koji garantuju istinitost navedenih sastojaka i omjera na etiketi)
Više informacija možete saznati na našoj web stranici!
NARUČITE FOREVER LIVING PRODUCTS U VAŠOJ ZEMLJI!

Нема коментара:

Постави коментар

Ljuske Od Jaja Prirodni Ljek Za Kosti!

ZANIMLJIVOSTI Ljuske Od Jaja Prirodni Ljek Za Kosti! Podijeli Facebook Twitter Google+ Pinterest Email Ljuske od jaja ov...